Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül bemutatjuk leggyakrabban bérelt eszközeinket, melyeket szállítással, üzemeltetéssel szállítunk majd Önnek is!

Listánk nem teljes, eszközparkunk folyamatosan bővül!

Darts

A darts angol eredetű játék és sportág, melynek során apró nyilakkal dobnak egy kör alakú céltábla különböző pontértékű szektoraira. Általában pubokban és kocsmákban játsszák a világ minden részén, de a legnagyobb versenyek és szervezetek az Egyesült Királyságban, az Amerikai Egyesült Államokban, Hollandiában és a skandináv országokban működnek.

Csocsó

A csocsó egy asztalon játszott labdajáték. Nagy népszerűségre tett szert az utóbbi években; megjelent a szórakozóhelyeken, munkahelyeken, közösségi eseményeken, fesztiválokon.

Sörpad

Sört lehet inni állva, ülve, TV előtt fekve is. De a legjobb az ismerősökkel, igazi sörpadon, jókedvvel, bőséggel!

Sörsátor

Képzeld el az év eseményét! Hatalmas tömeg, mindenki boldog. Aztán hirtelen elkezd esni az eső. Ugyan te nem tehetsz róla, de a bulinak annyi… vagy mégsem? Bérelj tőlünk sátrat! Van többféle is! Lehet alatta sörözni is, meg nem is! És a buli folytatódhat!

Mászófal

Biztos többen lettek volna az előző rendezvényeden is, ha a családosak tudták volna, hogy a gyerkőcöknek is lesz elfoglaltság! Több gyerek, több család, több-let!
Más szóval: kell egy mászófal?

Mobilpult

Nem, nem telefonokat árulunk! Segítünk, hogy a vendégeidet bárhol, bármikor kiszolgálhasd! Bár volna bár mindenhol! Megoldható!

Rodeó bika

Egyik legnépszerûbb játékunk a már jól ismert rodeó bika, nálunk is megtalálható! A rendezvénye nagy kedvece lesz. Minden korosztály számára ajánljuk! Nemcsak cowboyoknak…

Szkanderpad

Jó bulinak ígérkezett, amíg a traktoros srác barátnőjét meg nem környékezte a kockásinges fickó? Hűsd le a kedélyeket, és vigyél szkanderpadot a fiúknak legközelebb! kifizetődő!

Akadályos ugráló

Ha a kicsik már kipróbáltak mindent, de még mindig nem lehet velük bírni, itt az akadálypályás ugrálóvár! Nincs akadálya!

Óriáscsúszda

A csúszda, óriáscsúszda és egyéb, könnyen telepíthető játékok nem csak a gyerekeknek szerezhetnek maradandó élményt és kikapcsolódást, hanem a felnőtteknek is. Egyszerűen és gyorsan telepíthetők és biztonságosak, erről a szakképzett személyzet gondoskodik. A felfújható játékok nagyok, és emelik a rendezvény színvonalát. A csúszdák egyaránt használhatók nyílt és zárt téren is.

Ugri bugriknak

A nagyobbak mehetnek a nagy ugrálóvárba, de min gondolunk a kisebbekre is! Itt a kis ugri a bugriknak!

Hőkandeláber

A berendezést, vendéglátó és családi teraszok hangulatos fûtésére ajánljuk. A szabadtéri fûtésre használatos hőkandelábereket elsőként a vendéglátóipar fedezte fel, hiszen használatukkal a hűvösebb napokon is kellemes hőmérséklet érhető el a teraszokon.

Pókerasztal, zsetonkészlet, székek

Egy-egy nagyobb versenyre nem mindig éri meg asztalt vásárolni, erre kínál megoldást a pókerasztal bérlés. Igény szerint kártyát, zsetonkészletet, valamint székeket is biztosítunk.
… és még sok más bérelhető rendezvényes eszköz!